Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Tre jobs til dig der ikke gider at sidde bag et skrivebord hele livet

Arbejdsmarked

Tre jobs til dig der ikke gider at sidde bag et skrivebord hele livet

Tre jobs til dig der ikke gider at sidde bag et skrivebord hele livet

Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal bedrive i livet? I Danmark er vi så privilegerede, at vi kan uddanne os til hvad som helst. Uddannelsessystemet er nemlig tilrettelagt sådan, at alle kan have en vej ind på en respektiv uddannelse, hvis de kæmper nok for det. Denne artikel er til inspiration for dig, der ikke ønsker et stillesiddende job. 

Massøruddannelsen

Bliv massør hvis nedenstående lyder som noget for dig.

Som massør er din vigtigste opgave at behandle mennesker, som lider af forskellige smerter i især ryg- og benmuskulatur. Flere og flere massører bliver også en del af sportshold eller andre professionelle setups, hvor medarbejderne har brug for at få løsnet op i kroppen i ny og næ.

Massøruddannelsen giver dig en hverdag, hvor du kommer til at møde mange forskellige mennesker. Måske skal du rykke ud i private hjem for at arbejde inden for dit felt, og måske bliver du en del af en klinik, der tilbyder, at kunderne kan komme til dig. Mulighederne er mange, hvorfor jobbet er interessant og foranderligt.

Håndværker- eller tømreruddannelsen

Lige såvel som massøruddannelsen er enten håndværker- eller tømreruddannelsen også en uddannelse, der giver dig en mulighed for et ikke-stillesiddende job i fremtiden. 

Som håndværker eller tømrer vil du blive mødt af en lang række spændende udfordringer og opgaver i din hverdag. Det kan være alt lige fra ting i hjemmet, der skal fikses, eller en tagterrasse som skal bygges.

Især i sommerperioden er disse jobs en bonus. Hvor andre ofte sidder indenfor på et varmt kontor, vil du stå ude i solen, mens du bygger tag, udskifter døre og vinduer i en bolig og meget andet. Det lyder dejligt, ikke?

Kokkeuddannelsen

Elsker du at lave mad, kan det være, at kokkeuddannelsen er noget for dig. Det er muligt at læse til kok flere steder i landet, og her er der tale om en spændende og travl uddannelse, der giver dig en god bagvedliggende erfaring, inden du skal ud i den rigtige verden.

Mange jobs inden for dette felt kan dog være særdeles stressende. Det er værd at bemærke, at jobbet som kok på eksempelvis en travl restaurant eller hotelkæde ikke er drømmescenariet for alle.

Ønsker du dog et krævende job, hvor det forventes, at du kan arbejde effektivt med det, du elsker, er denne uddannelse helt sikkert noget for dig. Og så er det jo også muligt at finde jobs, hvor der ikke er lige så travlt, som der er på de populære restauranter i storbyen. 

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Arbejdsmarked

To Top