Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Tre gode gaveidéer til en studerende på SU

Studieliv

Tre gode gaveidéer til en studerende på SU

Tre gode gaveidéer til en studerende på SU

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Når man er studerende, er det ingen hemmelighed, at det til tider kan være småt med penge. Særligt sidst på måneden. Derfor er velmenende gaver til en smule mere hverdagsluksus eller noget ud over det sædvanlige også altid kærkomne. Her får du tre gode idéer til gode gaver til ham eller hende, der er på SU, og som du gerne vil forkæle med en god overraskelse og en anderledes gave. 

Lækre produkter til selvforkælelse

Holder hun af neglelak? Så er flot neglelak og nail art af høj kvalitet måske lige sagen. Har han brugt den samme duft i flere år? Så er en ny og bedre eau de cologne et godt bud på en værdsat gave. 

En fattig studerende vil som oftest have et indgående kendskab til de billigste skønhedsprodukter i supermarkedet. Derfor kan en rigtig god gave være et lækkert, dyrere produkt, som passer lige præcis til vedkommende, du giver gaven til. Giver man kvaliteten et ekstra nøk opad, vil gaven med garanti falde i god jord.

Nye ting til hjemmet

Som studerende kan det være svært at få råd til at udskifte de ting, der indimellem og uundgåeligt går i stykker i hjemmet. Køkkenredskaber kan for eksempel have brug for at blive opdateret i ny og næ. Her kan man komme den studerendes økonomiske kvaler i forkøbet og give en betænksom gave, hvor indholdet er en ny og måske endnu bedre version af det, han eller hun mangler allermest. 

En sådan gave behøver hverken at være stor eller dyr. Dét, at man viser omtanke og forudseenhed, kan næsten være en gave nok i sig selv. Således kan man også være med på denne gaveidé, uanset om ens eget budget er stort eller småt. 

En oplevelse er en gave, man aldrig glemmer

Sidst, men ikke mindst er der oplevelsesgaver. En oplevelsesgave kan dække over mangt og meget. Det kan sagtens være på den mindre skala og dække over en tur på café, en biografbillet eller en tur i zoologisk have. Der er ofte kun begrænset råderum til den slags oplevelser på et studenterbudget, og derfor kan det være ekstra rart at få en sådan oplevelse foræret. 

Man kan også give en valgfri oplevelse, som udmønter sig i form af et gavekort. Måske er valgmulighederne mange. Måske er oplevelsen allerede planlagt og forudbestilt til punkt og prikke. Der er rigtig mange hyggelige og sjove stunder i vente, hvis man lægger hovedet i blød og finder på den helt rigtige oplevelsesgave. 

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Studieliv

To Top