Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Tips til billig markedsføring af din iværksættervirksomhed

Ikke kategoriseret

Tips til billig markedsføring af din iværksættervirksomhed

Tips til billig markedsføring af din iværksættervirksomhed

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være svært at overleve som nyopstartet virksomhed. Der er ofte tale om uendelige arbejdsdage, regninger op til begge ører og en lav indkomst i de første par måneder. Men når du så endelig er etableret og klar til at sælge produkter, så udebliver kunderne måske? Men du har ikke penge til at konstruere og iværksætte den vildeste markedskampagne. Her giver vi dig nogle tips til at markedsføre din virksomhed på en simpel og billig måde.

De små ting gælder

Der findes mange forskellige former for reklame, som konstant bombaderer forbrugeren – og tit tænker vi, at disse er de mest effektive. Mange virksomheder overser dog, at de små ting også kan give en tilfredsstillende effekt. Her er der tale om ting, som din forbruger kan bruge i hverdagen f.eks. paraplyer med logo, termokander, kopper, kuglepenne og meget mere. Denne form for reklame er meget underbevidst, men mestrer at skabe et tilhørsforhold til forbrugeren. Paraplyen vil altid være med på en regnvejrsdag – som vi jo har mange af i Danmark -, termokanden er med til familiemiddag og kuglepenne bruges både indenfor og udenfor huset. Din kunde vil altså ikke kunne undgå at se logoet fra din virksomhed.

Stærkt netværk

Som iværksætter kender du nok allerede udbyttet af et stærkt netværk. De fleste virksomheder, som lukker ned indenfor det første år mangler et stærkt bagland. Det handler ikke kun om at have kontakter i det professionelle liv, men også det private. Måske har du en tæt forbindelse til den lokale idrætsforening, hvor du har været ungdomsinstruktør gennem flere år – eller måske har du stået i den lokale dagligvarebutik? Udnyt dit netværk mest muligt og lad ordene om din nye virksomhed flyde ud i alle dele af dit liv. Sørg også for at tage imod hjælp, når den tilbydes – selvom du måske ikke har brug for den lige nu. 

SEO

Det kan godt være, at du har en kanon flot hjemmeside, som er udarbejdet til UG og dine produkter er da også vældig gode. Men af en eller anden grund, så kan dine kunder ikke finde dig. Det hele handler om SEO, som i bund og grund handler om søgeoptimering og søgeord. Du kan nemt finde onlinekuser – til billig pris -, som beskriver, hvordan SEO anvendes bedst i lige netop din virksomhed. Derudover er det en meget billig måde at optimere virksomhedens synlighed – og dermed reklame – på.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Ikke kategoriseret

To Top