Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Skab et studiespot i din bolig

Tips og gode råd

Skab et studiespot i din bolig

Skab et studiespot i din bolig

Det er måske ikke alle, som tænker over det, men det kan kræve mange arbejdstimer at gå på et studie og skole. Det er ikke kun i den fysiske undervisning, at du er i skole, men ofte venter der læsning, opgaver og flere studietimer, når du kommer hjem. Det betyder også, at du ofte sidder ned og arbejder, og derfor kan det være en god idé at indrette et studiespot i din bolig, til når du læser hjemme.

Studiespots i små studieboliger

Det kan være svært at lave et optimalt studiespot, hvis du bor i en lille studiebolig. Måske du ikke lige har et ekstra rum til kontor eller et hjørne til et ekstra bord, og så må du ellers være kreativ. I dette tilfælde kan det være en god ide at indrette dit spisebordsområde til et studiespot. På den måde kan dit spise bord blive multifunktionelt, og der findes spisebordsstole i forskellige designs, som både er flotte, men også ergonomisk gode for din kropholdning. Ved dit studiespot ved spisebordet kan du placere alle dine skoleting i eksempelvis en reol tæt på dit skrivebord, så du altid har dine redskaber og bøger i nærheden, og nemt kan fjerne dem igen.

Det ultimative studiespot

Har du til gengæld pladsen til et optimalt studiespot, kan du indrette dit eget kontor på et ekstra værelse. Det kan også være, du kan få plads til et skrivebord i et hjørne i din mindre bolig, hvor du kan sidde og skrive og læse. Du kan indrette med reoler til bøger, skriveredskaber og notes blogge. Du behøver heller ikke at flytte dine ting fra skrivebordet, hver gang du er færdig, fordi du skal bruge bordet til noget andet. Over dit skrivebord kan du også hænge en opslagstavle til alle de idéer du kommer på, og som kan give dig inspiration.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Tips og gode råd

To Top