Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Sidste skoledag – idéer til dit kostume

Tips og gode råd

Sidste skoledag – idéer til dit kostume

Sidste skoledag – idéer til dit kostume

Sidste skoledag er en fantastisk dag. Endelig afsluttes 9. klasse eller 3.g – og nu er det tid til fest og farver. Det skal fejres, at skoletiden er forbi, og dette gøres selvfølgelig med fede kostumer. Det er en tradition på langt de fleste folkeskoler og gymnasier, at sidste skoledag byder på udklædning. Dette er en sjov måde at gøre noget ekstra ud af dagen på. Men hvad skal du klæde dig ud som? Hvis du mangler inspiration til kostumer til netop din sidste skoledag, er du kommet til det rette sted. Vi giver dig nemlig masser af idéer til dit kostume. På denne måde bliver du helt klar til den store dag, som både er festlig og vemodig, fordi det er tid til at sige farvel til vennerne og skolen. 

Kostumer – de mest populære 

Uanset om du ønsker at skille dig ud fra mængden eller blot falde til blandt dine venner, findes der et kostume til dig. De mest populære udklædninger til sidste skoledag er et sikkert valg at tage. Herved falder alles øjne ikke nødvendigvis på dig, hvilket er virkelig rart for mange. Et sikkert valg er politibetjent, sygeplejerske, læge, militær og indianer. Andre gode udklædninger er matros, pilot, Harry Potter og cheerleader. Tænk over, hvad du har lyst til at være – du kan sagtens klæde dig ud i et kostume uden at skabe alt for meget opmærksomhed omkring dig selv. 

Det er supervigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit kostume. Derfor er det helt okay at vælge et mere afdæmpet kostume, der ikke vækker for meget opsigt. Husk på, at det er en lang dag, hvor du er sammen med mange mennesker – og derfor skal du også have det behageligt i dit tøj. Der tages også mange billeder på dagen, og du skal gerne kunne se tilbage på din sidste skoledag med et smil på læberne. 

De sjove udklædninger til sidste skoledag 

Har du ikke noget imod at være i centrum, skal du selvfølgelig udklæde dig i noget anderledes. Et sjovt kostume er vejen frem til at skabe masser opmærksomhed omkring dig selv – og det er perfekt, hvis du elsker det. Du kan både købe et færdiglavet kostume eller lave et selv. Du kan f.eks. klæde dig ud som en banan, en pruttepude, en abe, en pingvin, en taco eller en sumobryder. Andre sjove kostumer er også ko, Disney-prinsesse, Mario og ninja. Se her for flere udklædningsidéer til sidste skoledag

Gå i gang med dit kostume i god tid 

Et godt råd til sidste skoledag er at gå i gang med planlægningen af udklædningen i god tid. Op til afslutningen er der mange andre ting, der også fylder. Eksamener, fester og den sidste tid med vennerne fylder – men overvej dit kostume i god tid. Kommer du for sent i gang, er alle de gode udklædninger måske udsolgt – eller du kan ikke nå at få det tilsendt. Måske du heller ikke når at færdiggøre dit kostume, hvis du ønsker at lave det selv. Det ville være en skam at stå uden et kostume på sidste skoledag, idet du nemt kommer til at føle dig uden for fællesskabet. 

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Tips og gode råd

To Top