Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Sådan kommer du i gang med at blive selvstændig online

Iværksætteri

Sådan kommer du i gang med at blive selvstændig online

Sådan kommer du i gang med at blive selvstændig online

Sponsoreret indhold

I løbet af din studietid har du måske leget med tanken om at blive selvstændig online, men hvordan gør man så lige det? Der er jo ikke ligefrem en skole eller en manual, der kan lære dig, præcis hvordan man gør, og hvilke værktøjer man behøver for at lykkes.

Dette er en af de største grunde til, at drømmen om selvstændighed for mange forbliver dette; blot en drøm. Dog vil en del forberedelse gøre en kæmpe forskel, både så du er klar på de enkelte udfordringer, som du kan støde på i hverdagen som selvstændig, og så du samtidig er klar på de større, grundlæggende spørgsmål og kritikpunkter.

Stort set hele den moderne verden fungerer til en vis grad online. Dette er et særligt godt sted at starte som selvstændig, da det er her de fleste potentielle kunder eller klienter er. Derfor får du her nogle grundlæggende råd til at blive selvstændig, der opererer online.

Markedsfør dig selv og dit produkt/din service

Ligegyldigt hvad du er blevet selvstændig som, er det vigtigt, at du tør sælge dig selv online. Dette betyder selvfølgelig selvtillid og rigeligt med tiltro til dit eget produkt eller din egen service. Det betyder dog også, at du kender algoritmerne og lignende til digital marketing, som er den eneste måde at markedsføre sig selv ordentligt på online.

Digital marketing kan dog være noget af en udfordring at gå i gang med selv, hvis man ingen erfaring har med det, og der kan Conversio.dk heldigvis hjælpe. Med hjælp fra Conversio.dk kan du hurtigt komme i gang med søgeoptimering, annoncering og meget mere.

Der er en grund til, at digital marketing er sit helt eget fag, men det betyder heldigvis ikke, at alle vi andre ikke kan forsøge os frem efter bedste evne. Typisk er den største udfordring med digital marketing faktisk, at det strider lidt imod Janteloven på den måde at sælge sig selv.

Selvom det kan være overvældende at gå i gang med digital marketing af både sig selv og sit produkt eller sin service, er det ganske enkelt den eneste måde at få dit navn ud i æteren på. Hvis dine kunder eller klienter ikke ved, at du eksisterer, hvordan skal du så sælge til dem?

Find din personlige vinkel på emnet

Selvom dette kan virke lidt selvsagt, er det vigtigt, at du fra starten har styr på, hvad din specifikke vinkel på dit fag er. Vil du gerne fokusere på bæredygtighed, høj faglighed, en afslappet atmosfære eller noget helt fjerde? Ved at finde dit personlige fokuspunkt, bliver du mere mindeværdig for potentielle kunder eller klienter, som måtte støde på din hjemmeside.

Når du har fundet din personlige vinkel, kan det desuden være en god idé at støtte op om denne med et design til din hjemmeside, der passer dertil. Mange hjemmesider, der har fokus på bæredygtighed, vil typisk gå efter bløde naturfarver som lysegrøn og beige.

En afslappet atmosfære kan derimod have plads til skarpere farver som orange og mørkeblå. Når du har fundet din personlige vinkel, kan du nemt finde ud af, hvordan dit helhedsudtryk skal være.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Iværksætteri

To Top