Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Sådan holder du bedst farven i dit hår, når du er studerende

Tips og gode råd

Sådan holder du bedst farven i dit hår, når du er studerende

Sådan holder du bedst farven i dit hår, når du er studerende

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis der én ting, som kendetegner den typiske skandinaviske studerende, er det måske det flotte blonde hår. Mange opnår de flotte blonde lokker ved at farve håret, og dette kan for mange studerende udgøre en meget stor post i budgettet. Håret skal holdes sundt, og udgroninger skal holdes i skak.

Fordi prisen på farvning af håret kan løbe op i mange hundrede kroner, hvis man går til en frisør i midten af storbyerne, nøjes mange med at købe billig farve og farve håret selv. Dette giver dog for mange utilfredsstillende resultater.

Der er dog andre løsninger, man kan se på som studerende, hvis man ønsker de flotte blonde lokker uden at skulle spise havregryn resten af måneden.

Vælg en frisør, der benytter sig af kompetente elever

En meget fornuftig måde at sikre sig nogle lavere priser på farvninger af hår er at benytte sig af frisører, der holder frisørelever. Frisørskolen sender nemlig jævnligt deres elever i praktik ved frisører rundt om i landet, og her skal de lære deres håndværk at kende. Det betyder, at går du til en frisør med frisørelever, er priserne for at blive klippet eller få farvet hår generelt lidt lavere end ved en færdiguddannet frisør.

Det giver en studerende gode muligheder for at få lavet det samme arbejde til en lidt mere SU-venlig pris. Frisørelever laver selvfølgelig alt det samme arbejde, som en uddannet frisør gør, men fordi de stadig lærer deres håndværk, kan prisen altså presses lidt ned. Det betyder billigere frisørbehandlinger til den studerende.

Hold den flotte farve med specialdesignet shampoo

Når man nu har været til frisøren for at få farvet sit hår blondt, er det også efterfølgende nødvendigt at pleje håret, så farven bliver længst muligt og forbliver samme farve. Der kan nemlig med tiden godt komme uønskede gullige toner i ens blonde hår, hvis man ikke tager sig ordentligt af det.

Disse uønskede gullige toner afhjælpes dog nemt med shampoo til blondt hår, der også plejer og reparerer håret, så man ender med et hoved fuld af blødt og lækkert hår. Denne form for shampoo indeholder ofte violette pigmenter, der netop afhjælper de gullige toner. Derudover indeholder shampoo til blondt hår også forskellige olier, vitaminer og proteiner, der er med til at styrke håret.

En shampoo til blondt hår kan med fordel også kombineres med en god conditioner, der kan tilføje fugt til håret, så det styrkes og repareres. Derudover kan man sørge for at finde produkter, der giver ens hår beskyttelse mod varme fra fx føntørrer. På den måde sikrer man sig, at ens hårfarve varer så længe som muligt.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Tips og gode råd

To Top