Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Sådan får du plads til alle dine studiebøger

Arbejdsmarked

Sådan får du plads til alle dine studiebøger

Sådan får du plads til alle dine studiebøger

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Er du lige begyndt på studiet, eller er du allerede godt i gang med din drømmeuddannelse? Så har du sikkert opdaget, at der følger en del bøger med til sådan et projekt. Men hvor skal man gøre af dem? 

Du har sikkert allerede købt en reol til dine studiebøger, men du kan hurtigt risikere at løbe tør for plads. Specielt hvis du skal have andet end bøger på hylderne. De fleste vil måske gå ud for at købe en ekstra reol, men faktisk findes der et endnu smartere hyldesystem, som sikrer, at du selv kan justere, hvor dine hylder skal være på væggen. Det system skyldes butikshylder, og ved at følge linket her kan du finde lige præcis den butikshylde, der passer til dig.

Hvordan fungerer det?

Systemet fungerer på den måde, at du på væggen hænger et såkaldt rillepanel. I panelets riller kan du så indsætte hylder præcis der, hvor du vil. Det betyder, at uanset hvordan dine hylder skal placeres i forhold til hinanden, kan du designe dit hyldesystem, præcis som du vil have dem.

Hvis du bliver træt af den måde, hylderne er sat op på, kan du tage dem ned og indsætte dem i rillepanelet på helt nye måder. Modsat en almindelig reol er du helt selv i kontrol over, hvordan dine hylder skal være. Med et rillepanel kan du få plads til alle dine studiebøger, og du kan bestemme lige præcis, hvordan det hele skal se ud. 

Butikshylder i både træ og glas

Det er et system, der er meget anvendt i butikker, hvor man hurtigt skal omorganisere hyldepladsen, så produkter kan udstilles til kunderne på nye måder. Hyldesystemet er altså testet ude i virkeligheden, og det holder bare.

Du kan få butikshylder i mange materialer, både glas, træ og metal. Og du kan få dem i forskellige farver. Du kan endda også få butikshylder, der hælder en lille smule, sådan at dine yndlingsbøger nærmest er til udstilling. På den måde kan du imponere dine gæster og medstuderende med din bogsamling.

Der er mange muligheder med butikshylder, og det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser. 

Egnet til meget mere end studiebøger

Med en butikshylde kan du helt selv bestemme, hvordan dine hylder skal se ud, og hvordan de skal placeres på væggen. Modsat en almindelig reol er du ikke fastlåst i et særligt design, tværtimod er der uendelige kombinationsmuligheder. Det betyder også, at du kan lave hylder med plads til bøger, men også hylder med plads til nipsting, til planter og til en højttaler.

Med butikshylder er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Arbejdsmarked

To Top