Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Indret en moderne studiebolig på et studiebudget

Studieliv

Indret en moderne studiebolig på et studiebudget

Indret en moderne studiebolig på et studiebudget

Sponsoreret Indhold

De fleste ved, at man ikke bliver rig af at være på SU, hvorfor det kan være svært at indrette sin bolig, når man langt om længe har fundet en lejlighed. Der er typisk rift om boligerne, hvorfor mange studerende lejer sig ind på værelser i lejligheder, som oftest også er dyre. Pladsen kan derfor blive trang, når man blot har et værelse.

Det er en god idé at undersøge mulighederne, inden man går i gang med indretningen. Det er nemlig muligt at indrette et lækkert – og studievenligt – værelse til få penge. Vi vil i denne artikel give et par gode tip til, hvordan du får indrettet din bolig på bedste vis med et studievenligt budget.

Indret med brugte møbler

Der er selvfølgelig nogle møbler, som mange gerne vil have fra ny. Det kan eksempelvis være sengen, hvor det er rart vide, at der ikke er andre, som har ligget i den. Dog kan man sagtens købe en brugt seng eller et sengestel, hvor vi vil anbefale, at man køber en ny topmadras.

Men der er rigtig mange møbler, som du sagtens kan købe brugt. Det kan eksempelvis være hylder, borde, stole og skabe. Der er mange, som smider møbler til genbrug, hvor de egentlig ikke fejler noget, hvorfor du med stor sandsynlighed vil kunne finde nogle møbler, som har masser af år endnu.

Lige nu er det også meget moderne med en retro stil, hvilket du vil have nemt ved at finde i forskellige genbrugsbutikker. Der er mange lækre, finurlige hylder i gode materialer, som du vil kunne købe til nærmest ingen penge – blot fordi de er brugte.

Gør de brugte møbler personlige ved hjælp af din kreativitet

I og med du sparer en masse penge på dine møbler, når du køber dem brugt, har du derfor mulighed for at skabe et rum med mere personlighed. Dette gør du blandt andet med dine lækre genbrugsfund, men du kan også sagtens lave nogle kreative løsninger med møblerne.

Når man bruger genbrugsmøbler, kan det være, at de trænger til en kærlig hånd, hvilket du har mulighed for at give dem. Det kan eksempelvis være at male hylderne i en fed farve eller slibe bordet.

Du kan også skabe personlighed ved hjælp af at købe nogle personlige hyggeting (eventuelt også fra genbrug), der skaber en rød tråd inde på værelset. En rød tråd er typisk også lig med en personlig stil.

Pas på dine ting med plexiglas

Når man er studerende, kan det være svært at finde plads i budgettet til at udskifte sine møbler, hvorfor det er vigtigt at passe godt på dem. Det kan du eksempelvis gøre ved hjælp af plexiglas, som kan være et beskyttende lag over træbordet, så der ikke slides eller laves plamager på dette. Plexiglas er en plade, som du kan bruge til spisebordet, natbordet eller noget helt tredje. Der er også nogle, der vælger at bruge det som dækkeservietter. Du kan også bruge plexiglas til indramning af plakater eller billeder, hvis du gerne vil undgå en dyr ramme.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Studieliv

To Top