Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Her er uddannelserne til dig, der drømmer om at blive elev

Ikke kategoriseret

Her er uddannelserne til dig, der drømmer om at blive elev

Her er uddannelserne til dig, der drømmer om at blive elev

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til. 

I dag er der et væld af forskellige muligheder, når du skal vælge din drømmeuddannelse. Selvom mange vælger at tage på universitetet, er der mange andre muligheder for at nå sine drømme, og somme tider kan det være en fordel at søge direkte derhen, hvor du gerne vil være. Flere og flere brancher tager elever ind og uddanner dem inden for området, så de er klar til at skabe sig en stor karriere. 

Her kan du læse mere om forskellige uddannelser, hvis du gerne vil være elev. En elevuddannelse foregår hovedsageligt ude på arbejdspladsen og er derfor langt mere praktisk end universitetsuddannelser. Læs med og bliv inspireret. 

Elev på vandet

Hver dag sejler mange hundrede skibe ud på verdenshavene, og derfor er der også brug for en dygtig besætning alle steder. Er du vild med at være på vandet og shipping-branchen, så kan du overveje at blive shippingelev. Her lærer du alt det, du har brug for at vide, når du er med ude på vandet. Du vil være med ude at sejle og lærer langt størstedelen, mens du er på vandet. 

Frisørelev

Er du glad for det gode håndværk, og kan du spotte de hotteste tendenser inden for hårmode, så er frisøruddannelsen det oplagte valg for dig. Her vil du gå på skole noget af tiden og være tilknyttet en frisørsalon, hvor du har fået en elevplads. Du vil hurtigt komme ud og afprøve dine evner i praksis, og al teori på skolen er noget, du kan bruge hver eneste dag. Du vil under forløbet få elevløn, og ofte tager en elevuddannelse som frisør fire år. 

Modebranchens mange muligheder

Er du vild med mode, så har du et væld af muligheder inden for modebranchen. Mange tøjbutikker har ansat elever, der igennem to år får lov til at uddanne sig inde i butikken. Der vil være nogle korte skoleforløb, som du skal på indimellem. Som elev i en butik vil du opleve, at du får et stort ansvar og lærer en masse om alt det, der kræves for at holde en butik kørende. 

Du kan også vælge at søge mod et hovedkontor i en af de større koncerner inden for mode. Her bliver der jævnligt ansat elever i forskellige afdelinger, og det kan også være en oplagt mulighed for dig.

Bliv lært op i banken

Hvis du interesserer dig for økonomi og mennesker, kan det være, at du skal undersøge muligheden for at blive elev i en bank. Her bliver du lært op på gulvet og får lov til at være en del af mange forskellige opgaver i banken. Efter et forløb som elev vil du kunne varetage en række forskellige opgaver i banken såsom en rolle som rådgiver. Det giver dig nogle fantastiske muligheder for at dygtiggøre dig inden for området og dermed stige i graderne inden for den respektive bank. 

Der er altså mange forskellige muligheder for dig, og det er op til dig at beslutte, hvilket område du interesserer dig for. 

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Ikke kategoriseret

To Top