Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Her er de nye tendenser inden for kontorlokaler

office-2360063_960_720

Nyheder

Her er de nye tendenser inden for kontorlokaler

Der er mange ting, man skal overveje, når man skal finde nye kontorlokaler til sin virksomhed. Dette drejer sig om alt fra beliggenhed til faciliteter. Samtidig er flere nye virksomheder kommet til, og dette har også skabt nye tendenser, som kan være en fordel, hvis man som nystartet virksomhed endnu ikke har så mange midler at gøre brug af. Nogle af de nyeste tendenser inden for iværksætteri er co-working og kontorfællesskaber, som altså er blevet mere og mere populære at benytte sig af. Her er der god mulighed for sparring og idéudvikling blandt andre iværksættere, som venter på at føre deres idéer ud i livet. Et kontorlokale behøver altså ikke at indebære en enkelt virksomhed, men kan sagtens indebære flere på en gang, hvor der er mulighed for sparring og networking. Her kan du læse mere om de nye tendenser inden for leje af kontorlokaler.

Co-working og kontorfællesskaber

De nye tendenser inden for leje af kontorlokaler gør det muligt for mindre eller nystartede virksomheder at dele med andre. Co-working er et af de nyere fænomener inden for iværksætteri. Her behøver iværksætterne ikke længere at sidde hjemme i lejligheden eller på byens caféer for at fordybe sig i arbejdet og idéudviklingen, men kan i stedet dele faciliteter med andre iværksættere, der har samme visioner og behov. Der er altså mulighed for at dele kontorlokaler med andre, som har samme arbejdsområde, og som man kan lære meget af, samt blive inspireret til sit eget arbejde. Der er god mulighed for sparring, og samtidig vil det være godt for en nyere virksomhed at benytte sig af dette, for at kunne lære af andres erfaring inden for det samme område, inden man springer ud i at lancere sin nye virksomhed.

En anden tendens inden for kontorlokaler, som den seneste tid er steget i popularitet, er fænomenet kontorfællesskaber. Det ligger meget i ordet at man har et kontor i fællesskab, hvilket også er det, som det i store træk indebærer. Det gør det muligt for personer at leje sig ind på et lukket kontor, men i et åbent kontormiljø, hvor man deler faciliteter såsom kantine, reception og mødelokaler. Her deler man altså ikke nødvendigvis faciliteter med andre iværksættere, der har samme idéer og visioner som en selv, men derimod nogen, der arbejder inden for et helt andet område. Dette giver også god mulighed for at sparre med hinanden, og lade sig inspirere af andres forskelligheder, inden for det område, der arbejdes med.

Find inspiration og sparring i andre virksomheder

Som iværksætter har man en masse idéer, som man gerne vil føre ud i livet. De nye tendenser som co-working og kontorfællesskaber kan hjælpe en på vej, ved at man får inspiration fra dem, man deler sine faciliteter med. Disse tendenser skaber altså en masse uddannelsesmuligheder inden for det område, man arbejder med. I forhold til co-working kan man nemt sparre med andre iværksættere, der måske arbejder inden for samme område som en selv. Derimod kan man finde inspiration og idéer gennem kontorfællesskaber fra andre, der måske arbejder på andre områder end en selv. Man har altså mulighed for at networke med andre virksomheder og iværksættere og skabe sig et netværk, som kan blive brugbart for ens virksomhed senere i forløbet. Derudover er det en god løsning for nystartede iværksættere, hvor pengene måske er små. Disse tendenser giver altså et hav af muligheder indenfor idéudvikling og sparring, og vil give et godt skub i den rigtige retning, når man som iværksætter, skal føre sine mange idéer ud i livet.

Lyder disse tendenser som noget for dig, kan du klikke her, og se hvad du kan finde af muligheder inden for co-working.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Nyheder

To Top