Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Har du overvejet at tage en coach- eller psykoterapeutuddannelse på deltid?

Tips og gode råd

Har du overvejet at tage en coach- eller psykoterapeutuddannelse på deltid?

Har du overvejet at tage en coach- eller psykoterapeutuddannelse på deltid?

Dette indhold er sponsoreret.

Kunne du godt tænke dig at udvikle dig på det personlige eller professionelle plan? Så kan du med fordel overveje at tage en uddannelse som coach eller psykoterapeut, hvor du vil få opbygget både faglige og personlige kompetencer, som du kan bruge både på dit arbejde eller hjemme i privaten. 

Begge uddannelser tages på deltid, hvorfor der altså er plads til både fuldtidsarbejde, samt familie- og fritidsliv ved siden af uddannelsen.

Dansk NLP Institut har afdelinger i både København og Århus og begge steder er det muligt at tage de to uddannelser. På Dansk NLP Institut anvendes NLP som grundlag for deres uddannelser. Det er en psykologisk metode, der giver mulighed for bedre at forstå vores måde at tænke på, samt opleve verden på. 

Hvad får du ud af en NLP psykoterapeutuddannelse?

Tag en uddannelse som psykoterapeut og du vil gennem de fire år på uddannelsen få masser af ny viden, samt nye kompetencer inden for et psykologisk felt. Uddannelsen tager udgangspunkt i personlig udvikling – en udvikling, som du kan bruge både på dit arbejde og i din hverdag derhjemme.

Efter den 4-årige NLP psykoterapeutuddannelse kan man kalde sig for certificeret psykoterapeut, og man kan derfor benytte psykoterapi som behandlingsform og have egne klienter. 

Mange vælger dog også at tage uddannelsen med den hensigt at bruge kompetencerne i deres nuværende arbejde. I de jobs, hvor der er samspil mellem mennesker, kan de psykoterapeutiske værktøjer specielt anvendes. På uddannelsen får man nemlig en viden og en forståelse for, hvordan mennesker agerer i forskellige situationer.

Hvad får du ud af coachuddannelsen?

På den 3-årige NLP coaching uddannelse får du stærke kompetencer og redskaber, som du kan bruge, uanset om du vil coache 1:1, coache par, familier, eller om du vil bruge det som en del af en organisationsændring eller i din ledelse på din arbejdsplads.

Som NLP coach kan du tilbyde positiv udvikling for enten en enkelt person eller en stor gruppe. Gennem coaching arbejder du fremadrettet med klientens mål og løsninger. 

Coachens rolle er at virke lyttende, forstående og spørgende over for klienten, og gennem dette at få klienten selv til at finde frem til de mål og løsninger, som de allerede besidder, men endnu ikke anvender. Derudover er det også målet at hjælpe klienten med at finde motivationen frem. 

Dansk NLP Institut

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989. Det er det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien, og har i dag en afdeling i København og Århus. 

Dansk NLP Institut er i dag førende i Europa inden for kommunikation, udvikling, psykoterapi og coaching.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Tips og gode råd

To Top