Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

Giv dit barn de bedste muligheder

Tips og gode råd

Giv dit barn de bedste muligheder

Giv dit barn de bedste muligheder

Dette indhold er sponsoreret.

For rigtig mange børn og unge kan det være udfordrende at klare det helt så godt i skolen, som man dybest set ønsker. For nogle børn og unge handler det måske mest af alt om at vedligeholde motivationen og holde gang i arbejdet, i stedet for at ende på fodboldbanen hver eftermiddag eller hos venner og veninder. For andre er det måske dybereliggende problemer med fagligheden, der udfordrer i skolen. Uanset hvad, kan det være en rigtig, rigtig god idé at overveje mulighederne for lektiehjælp. Med professionel og god lektiehjælp vil dit barn få de bedst tænkelige muligheder for at klare sig godt i skolen. For os handler det ikke om at alle altid skal score topkarakter, men det er vigtigt for os, at barnet får opnået de bedst mulige resultater, netop i hans eller hendes situation. Så ved vi af erfaring at de flotte resultater altid viser sig til sidst. 

Giv dig selv fri og overlad med ro i maven lektierne til professionelle

Mange forældre føler sig flere gange om ugen udfordrede med at hjælpe deres børn og unge med lektierne. I nogle situationer er det af praktiske årsager, der gør det svært at få hverdagen til at hænge sammen med intensiv lektiehjælp, og i andre situationer er det fagliheden, der også kan udfordre forældrene selv. Med lektiehjælp fra Praxis.dk kan du trygt overlade lektiehjælpen til de professionelle og give dig selv helt fri – også fra den dårlige samvittighed. Med en GoTutor fra Praxis er du nemlig sikker på, at dit barn får den bedste sparringspartner og lektiehjælp, og dermed de bedste muligheder for at klare sig godt i skolen. Alle lektiehjælpere, eller tutorer, er nøje udvalgt til netop det barn eller den unge, vi skal hjælpe. Vi matcher nemlig lektiehjælpen, så den passer præcist til dit barn og dit barns særlige behov. Med et program hos GoTutor får i også adgang til en stor mængde materiale, som i sammen kan kigge på. På denne måde får du også som forældre et godt indblik i, hvad dit barn lærer hos os. 

Se dit barn blomstre

For rigtig mange børn og unge handler skolen ikke kun om faglihed  og lektier, men også om at være en del af et fællesskab og føle sig anerkendt og set. Derfor oplever rigtig mange børn og unge, der har udfordringer med deres faglihed også, at de ikke i ligeså høj grad kan være en del af fællesskabet i skolen. Vi oplever derfor igen og igen, hvordan børn og unge blomstrer på mere end blot faglige parametre, når de får lektiehjælp. De får nemlig med tiden modet og troen på sig selv, der gør at de blomstrer som mennesker og individer og bedre bliver en del af fællesskabet i skolen. 

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Tips og gode råd

To Top