Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

3 tips til at spare på studierne

Tips og gode råd

3 tips til at spare på studierne

3 tips til at spare på studierne

Er du studerende, er du sandsynligvis velvidende om, at det kan være hårdt at leve på SU. Der skal både være råd til husleje, bøger og mad, men der skal selvfølgelig også gerne være råd til lidt sjov og ballade. Derfor kan det godt betale sig at spare på forskellige områder. Rent faktisk kan du spare penge på andre måder end ved blot at leve af pasta og ketchup.

Hvilke områder, du kan spare penge på, kan du finde ud af ved at læse med videre i dette indlæg.

Køb brugte studiebøger

Hvis du vil spare i forbindelse med dit studie, kan det i den grad godt betale sig at købe dine studiebøger brugte. Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at købe bøger på ethvert studie, men det er altså en nødvendighed, hvis du vil gennemføre studiet. Derfor må du ikke spare ved slet ikke at købe bøgerne, men find i stedet de bøger, som du skal bruge hos tidligere studerende. Selvom bøgerne er et par år gamle, kan de nemlig sagtens genbruges på langt de fleste studier.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan finde brugte bøger, men Facebook er helt klart en oplagt mulighed. På Facebook findes nemlig typisk mange forskellige salgssider med netop brugte studiebøger. Du kan typisk få bøgerne til halv pris, i forhold til hvis du skal købe dem fra ny, så dette er altså et tip, der virkelig kan betale sig, at du benytter dig af.

Gør brug af diverse studierabatter

Som studerende har du et studiekort, som giver dig mulighed for at få rabatter mange forskellige steder. Det kan være alt fra til diverse medlemsskaber, til tøjbutikker og biografer. Ønsker du at spare penge, er disse rabatter en nem måde at gøre det på.

På nettet kan du finde lister over, hvor dit studiekort kan give dig rabat, men ellers skal du ikke være bleg for at spørge, næste gang du skal betale for et eller andet. For ville det ikke være ærgerligt at gå glip af 20% studierabat på din næste sofa, bare fordi du ikke spurgte?

Det er derfor altid en god idé, at du har dit studiekort på dig, og at du sørger for at udnytte det.

Spar penge på blækpatroner

Selvom teknologien har bevirket, at alting bliver mere og mere digitalt, så kan det næsten ikke undgås, at du må benytte dig af en printer, når du er studerende. På de fleste studier er der printere, som er til rådighed mod et vist beløb.

Ønsker du at spare penge, kan du med fordel først og fremmest investere i din egen printer. Dette vil nemlig være billigere for dig i længden. Når du skal købe blækpatroner til printeren, bør du kigge efter sampakker og kompatible patroner for at spare penge. Bruger printeren eksempelvis Brother LC900, så kan du mindske dine udgifter markant. Her er et eksempel, hvor du kan spare over 70% på printerpatroner til en Brother printer.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Tips og gode råd

To Top