Connect with us

Uddannelsesnetværket.dk

3 fordele ved at tage et jobrettet kursus for ledige

Arbejdsmarked

3 fordele ved at tage et jobrettet kursus for ledige

3 fordele ved at tage et jobrettet kursus for ledige

Dette indhold er sponsoreret 

Er du ledig? Uanset om du har været ledig længe eller i kort tid, ønsker du nok at komme i beskæftigelse hurtigst muligt. Men vidste du, at du kan tage et 6-ugers jobrettet kursus, hvis du er ufaglært, har en kortere videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse, og samtidig få dagpenge? Du kan nemlig få betalt for et kursus af din a-kasse og jobcenteret, og dermed bruge din tid som ledig på noget, der giver dig nye kompetencer. For selvom du har et flot CV, så udvikler arbejdsmarkedet sig hele tiden. Læs mere på itucation.dk omkring hvordan, du kan tilpasse dig arbejdsmarkedet. 

Styrk dit CV 

Med et jobrettet kursus styrker du dit CV og dermed dine chancer for at komme i job. Arbejdsmarkedet efterspørges hele tiden kompetencer inden for nye områder og ved at bruge din tid som ledig på at uddanne dig, viser du en vilje til at lære nyt og specialisere dig. Virksomheder kan godt lide, at man opkvalificerer sig og gør sig mere attraktiv i forhold til de evner, de efterspørger hos deres medarbejdere. Du øger altså dine jobchancer, både fordi du viser, du kan tilegne dig nye kompetencer, men også fordi du viser du er villig til at omstille dig og på den måde få foden indenfor i nye brancher. 

Specialiser dig 

Det kan være svært at gennemskue, hvilket kursus der er det rette for dig, og læs mere på itucation.dk, hvis du ønsker at vide mere om, hvilke du kan vælge. Men som regel er det godt at vælge noget, der giver mening i forhold til den uddannelse, du har som baggrund. På den måde du kan få flere kompetencer inden for den branche, du søger indenfor. Hvis du for eksempel er uddannet indenfor kommunikation og journalistisk kan du tage et kursus om SoMe-kommunikation eller digital markedsføring. Hvis du har en baggrund inden for IT, så vælge for eksempel et kursus om programmering eller it-sikkerhed. 

Skil dig ud

Ved at tage et kursus for ledige styrker du din profil og gør dig endnu mere unik. Det kan være svært at at målrette sin ansøgning til en virksomhed, så de ser at du er det rette match for dem. Læs mere på itucation.dk, hvis du vil have gode tips. Men med et kursus for ledige, kan du helt selv vælge hvilket kursus du vil tage. Så hvis du ved, at du vil søge hos en specifik virksomhed eller en bestemt branche, er et kursus en fordel fordi du kan vise, du har målrettet din ansøgning. Hvis du kan vise, hvordan kurset og din profil kan gøre virksomheden nytte, øger du dine jobmuligheder markant.

Læs mere
Læs også..
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Arbejdsmarked

To Top